O nama

          Zdravo svima, ovde ćemo vas upoznati više sa našim poslovnim biznisom kojim se bavimo. Mi se bavimo prodajom polovnih knjiga za srednje ekonomske škole na celom području Republike Srbije. Naš biznis se bazira na prodaju udžbenika koji su potrebni srednjoškolcima koji pohađaju ekonomske škole.Srednjoškolci imaju malo veču količinu problema kada je u pitanju nabavka knjiga tako da smo mi osnovani u nadi da im pomognemo da se bolje i lakše snadbe svim knjigama koji su im potrebni.

Nalazimo se u Boru i celokupno poslovanje obavljamo tu. Naša prodavnica se nalazi u ulici Beogradska 10 u Ekonomsko-trgovinskoj školi na prvom spratu. Kod nas možete naći veoma povoljne polovne udžbenike po povoljnim cenama. Knjige iako su polovne one su dobro očuvane i dobre za korićenje. U našem asortimanu imamo knjige za sve razrede srednje ekonomske škole i za većinu smerova koje ekonomske škole u Srbiji imaju. Imamo udžbenike koji su korišćeni i koji su u original izgledu, a imamo i one koji su fotokopirani pa su u štampanoj formi. Cene naših knjiga se uklapaju u procenjenu vrednost svake knjige tako da su one povoljne. Sve što prodajemo nije izgubilo prvobitni oblik odnosno sve knjige koje prodajemo su u dobrom i očuvanom stanju t.j. nema iscepanih, izgužvanih, umazanih niti uništenih knjiga. Sve knjige koje prodajemo objavljujemo na našem sajtu i postavljamo slike u galeriji, tako da sve udžbenike možete pregledati na slikama koje redovno objavljujemo. Obilujemo velikom količinom knjiga, tako da svi udžbenici koji vam zahvale možete naći na jednom mestu, kod nas. Udžbenike koje prodajemo obično imamo u više primeraka tako da se retko može desiti da imamo manjak nekih knjiga. Kupovinu knjiga možete izvršiti i preko našeg sajta, uz tu kupovinu imate neke povoljnosti odnosno možete odigrati igru koja donosi popust i samim tim umanjuje iznos naručenih knjiga. Kupovinu možete vršiti i direktno iz prodavnice, a takođe imate i neke povoljnosti odnosno uslove plaćanja, posebni uslovi važe za one kupce koji su stariji i zaposleni tako da oni imaju pravo na čekove i na administrativnu zabranu, dok učenicima odnosno fizičkim licima omogućavamo u određenim periodima godine razne popuste koje mogu iskoristiti pri kupovini iz prodavnice. Ciljna grupa za koje se vezuje naše poslovanje su prvenstveno učenici srednje škole i starija lica. Tako da se ova prodaja odnosi pre svega na uzraste od 14 godina pa naviše. Kvalitet knjiga je zadovoljen prema kriterijumima po kojima se vode različiti izdavači knjiga, tako da su ovi udžbenici kvalitetni i odlični za primenu.

Učenici i svi ostali koji nas pratite, nadam se da ste dobili jasniju sliku o nama i našem biznisu. Sve promene koje se dešavaju kod nas i sve povoljnosti redovno ažuriramo na našem sajtu, uverite se u to, pridružite nam se i zapratite naš sajt.

Advertisements